Wij verzorgen onderhoud en reparaties aan alle merken, ongeacht leeftijd tegen scherpe tarieven.

Auto-onderhoud is misschien niet iets waar u graag aan denkt, het kost tijd en moeite. Toch is goed en regelmatig onderhoud belangrijk voor uw auto; u voorkomt er onnodige reparaties mee.

Naast regelmatig onderhoud is het belangrijk dat het onderhoud door het juiste bedrijf word gepleegd! Autoservice Drachten is niet merkgebonden, u bent dus altijd welkom bij ons. Dit is alles tegen een scherp tarief.

Eveneens kunt u bij ons terecht voor reparaties. Bij duur uitvallende reparaties word er altijd eerst met de klant overlegt alvorens de reparatie word uitgevoerd.U komt dus nooit voor onaangename verassingen te staan. Onze zorg is de klant mobiel te houden tegen zeer schappelijke prijzen. Wij voeren onderandere grote en kleine beurten uit aan uw auto. Vanzelfsprekend is natuurlijk dat een grote beurt meer aandachtspunten heeft als een kleine beurt ,maar beiden zijn ze altijd nuttig.

Voor Algemene Periodieke Keuring bent u bij ons aan het juiste adres. Zoals u waarschijnlijk wel weet is dit een verplichte keuring in Nederland, dit is ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.